October 18, 2017

O nama

 O NAMA

 

BEOECC knjigovodstvo

Beograd, Stari Grad

 

Od 2017.godine agencija BEOECC nudi usluge knjigovodstva, marketinga, usluge osnivanja preduzeća  i preduzetnika i drugih promena pred APR-om.

Takođe, za strane kompanije, uglavnom iz IT industrije, otvoreni smo za saradnju kroz partnerstvo i zastupništvo ali i da pomognemo u pronalaženju odgovarajućih poslovnih partnera (generalnog zastupnika) za teritorije Srbije i Crne Gore.

 

BEOECC agencija je osnovana 2007.godine.

Na samom početku poslovanja glavne usluge koje je BEOECC agencija pružala domaćim i stranim preduzećima, činile su usluge obrade podataka i poslovno savetovanje, usluge osnivanja preduzeća, menadžment poslovi, zastupanje preduzeća pred državnim, pravnim i trećim licima.

Kasnije uključuje i agencijske poslove predstavljanja i povezivanja inostranih proizvođača telekomunikacione opreme i BSS sa domaćim pravnim licima.

 

U zavisnosti od potreba klijent može odabrati paket usluga po njegovoj meri. Tokom vremena u odabrani paket usluga može uključivati ili isključivati pojedine usluge, koje u tom trenutku treba ili ne.

 

Na istoj strani!

Vaš Prvi Partner u Beogradu.

 

Deo najvažnijih faktora bilo kojeg poslovanja čine produktivnost, efikasnost i smanjenje troškova.

Imati dobru podršku u administraciji je značajan deo u ostvarivanju tih ciljeva.

Naše iskustvo u tome (kao i iskustvo naših dugogodišnjih proverenih partnera sa kojima sarađujemo i koje po potrebi i odobrenju klijenata uključujemo u proces da bi smo čim bolje nadogradili našu uslugu) pomoći će Vam da unapredite poslovanje i omogućiti Vam da se manje bavite zamornim administrativnim poslovima, a više posvetite onome u čemu ste najbolji

Izbegnite dodatne gubitke vremena, novca i živaca svaki put kada u kritičnim periodima poslovanja trebate pojačanje tima, zapošljavanjem novog čoveka u administraciji.

Našim angažovanjem imate stalnog saradnika, koji poznaje Vaše poslovanje i Vaš Tim sa kojim radi, i kojeg možete angažovati po potrebi, onda za šta trebate i kada trebate uslugu.

 

Dozvolite nam da budemo deo Vašeg Tima!

BEOECC Office

 

11158 Beograd, Stari Grad (kod Zoološkog vrta)

Ul. Visokog Stevana 10